Rebarbaraecet 250ml
Rebarbara
Vegyszermentes termesztésű rebarbarából
Termékleírás
Egészség
A szervezetre gyakorolt hatások:
Emésztés segítése
Antioxidáns védelem
Immunrendszer támogatása
Vérnyomás szabályozása
Trükkök a konyhában
1. Salátaöntetként
Olívaolajjal, mézzel, mustárral keverve pikáns, enyhén gyümölcsös ízt ad a salátáknak.
2. Páclevekhez húsokhoz
Csirke, sertés vagy halak pácolásához. A savassága segít megpuhítani a húst, miközben a rebarbara enyhén édes-savanykás íze különleges karaktert ad.
3. Zöldségek savanyításához
A rebarbaraecet kiválóan alkalmas zöldségek, például hagyma, uborka vagy sárgarépa savanyításához. Egyedi ízű savanyúságokat készíthetünk vele.
4. Italokhoz, koktélokhoz
Frissítő, savas ízt adhat limonádéhoz vagy különféle koktélokhoz,például a shrub típusú italokhoz. Szódavízzel keverve egy friss, gyümölcsös üdítőt is készíthetünk belőle.
5. Szószokhoz, mártásokhoz
Pikáns mártások, szószok alapanyagaként is remekül használható. Használhatjuk különböző BBQ szószokban, vagy akár egy bogyós gyümölcsös mártás készítésekor.
6. Sütemények, desszertek ízesítéséhez
Desszertekben, például tortákban vagy gyümölcszselében egy csepp rebarbaraecet izgalmas, enyhén savanykás ízt adhat, különösen olyan gyümölcsökkel, mint az eper vagy a málna.
7. Gazdag levesek, pörköltek ízének kiegyensúlyozására is használható, például egy gazdag, húsos étel savasságának ellensúlyozására.
8. Gyümölcssalátákban is jól működik, például eperrel, almával vagy szilvával. Az ecet enyhe savassága remekül kiegészíti a gyümölcsök természetes édességét.
9. Szendvicsekhez, hamburgerekhez
Egy kis rebarbaraecettel megbolondíthatjuk a szendvicseket, hamburgereket, akár a szósz részeként, akár csak pár csepp formájában, hogy frissebb, élénkebb ízt adjon az ételnek.
10. Lágyabb sajtokat, mint például a kecskesajt, remekül marinálhatunk rebarbaraecetben egy kis olívaolajjal, mézzel és fűszerekkel.
Paraméterek
Űrtartalom | 250ml |
Kérdezzen a termékről!
Ezt vásárolták hozzá
Fahéj illatú bazsalikom ecet Vegyszermentes termesztésű bazsalikom
Fedezd fel a tüzes szenvedélyt a fermentált habanero szószban!
Kapcsolódó termékek
Hírlevél