Ingyenes kiszállítás 22.000 forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Blog

Magyar ecetkultúra

2025-01-17

Ecetkészítés Magyarországon és Erdélyben

 

Ecetes receptek

2025-01-06

1736194246697

Minden, ami ehető és ecet rá merhető.

Fermentáció a talajban

Baricz Zsuzsi2025-01-06

Fermentáció a talajban

Tanulmányok az ecetről

Baricz Zsutsánna2025-01-06fernentált ecetek

Egészségre gyakorolt hatások:

pouring-rice-vinegar

Antibakteriális és fertőzésellenes hatás,
Antioxidáns hatások,
Vércukorszint szabályozás,
Lipid-anyagcsere szabályozás,
Súlycsökkentés.

Ecetkultúra a világban

Baricz Zsuzsi2024-06-04

sokecetkocka

Országok, ahol a fermentált ecetkészítésnek, kultúrája/hagyománya van:

(A hagyományos tudás alapja minden esetben a természetes fermentációs folyamat tiszteletben tartása és a generációkon átívelő tapasztalat).

 

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.